Home Manicure Pedicure Gelaatsverzorging Lichaamsverzorging Binarwati Contact
manicure pedicure gelaatsverzorging lichaamsverzorging
Home  ›  Manicure
Binarwati icon
Bij een manicure worden de nagelriemen naar achter geduwd en in een mooie vorm gevijld. De dode huidcellen van de natuurlijke nagel worden verwijderd en de nagelriem wordt gevoed met nagelriemolie.

Stevigere nagels of kunstnagels

*  IBX SYSTEEM

Dit is een nieuw en revolutionair tweedelig systeem. IBX repair dient om beschadigde nagels te herstellen en IBX om zwakkere nagels sterker te maken. Het systeem werkt binnen in de nagel in plaats van er bovenop en wordt aangebracht als een lak. Het wordt uitgehard onder een warmte lamp en met LED licht waardoor de bovenste laagjes van de natuurlijke nagel een sterkere eenheid vormen.
IBX is ook ideaal onder alle afweekbare gelproducten zodat de natuurlijke nagel beschermd wordt.

Als afwerking wordt Dadi´ Oil gebruikt, dit is een verzorgende nagelolie die gemaakt is om flexibiliteit, stevigheid en glans te geven aan de natuurlijke nagel, aan nagelproducten en aan de nagelriem! Dadi´ Oil wordt snel opgenomen en is niet vet. Het brengt drie gecertificeerde organische oliën samen. Avocado, Olijf en Jojoba oliën werken samen om te beschermen, te hydrateren en te verzachten. Er is natuurlijke vitamine E (niet synthetische tocopheryl acetaat) toegevoegd, een krachtige anti-oxident. Dit mengsel van 21 essentiële oliën heeft een aangename geur.


*  Guill D´Or one touch

One touch nagels zijn zijde acryl nagels en zijn beschikbaar in 12 kleuren. Het is het ideale systeem om broze nagels te verstevigen met of zonder tips. Het resultaat is een natuurlijk effect en een stevigheid die overeenkomt met die van gelnagels. Bovendien moet je bij deze techniek niet onder de lamp!

Als basis wordt eerst Silky resin op de nagel aangebracht waar men poeder op aanbrengt. Daarna wordt de activator spray gebruikt om alles te verharden. Als afwerking wordt er een toplaag aangebracht om een hoogglans te bekomen.

Eigen nagels = klaar in 30min.


*  Guill D´Or gelpolish en G´elle (kan ook met tips + one touch voor versteviging)

Het verschil tussen de 2 zit in het aanbrengen tussen de verschillende lagen. Gelpolish wordt aangebracht als nagellak en hard uit onder een LED lamp (30sec. droogtijd per laag) en blijft minstens voor 2 à 3 weken op de nagels en dit zonder af te schilferen of te verkleuren.

Dit systeem bestaat uit 1 basislaag, 2 kleurlagen en een toplaag. Gelpolish is beschikbaar in verschillende kleuren die ook verkrijgbaar zijn in nagellak! Bij G´elle is het onnodig om een toplaag te gebruiken, hierbij wordt de laatste kleurlaag 2x uitgehard.

Eigen nagels = klaar in 30min.