Home Manicure Pedicure Gelaatsverzorging Lichaamsverzorging Binarwati Contact
manicure pedicure gelaatsverzorging lichaamsverzorging
Binarwati icon
Bij het ontharen van gevoelige zones (bikinilijn, bovenlip, ...) maak ik gebruik van filmhars. Deze hecht zich enkel aan de haren en niet aan de huid!

Ontharing

Tegenwoordig zijn lichaamsharen niet altijd gewenst. De verwijdering van de ongewenste haren kan op een eenvoudige en snelle manier verholpen worden. In plaats van scheren kan u beter uw ongewenste haren langdurig laten verwijderen door het epileren of ontharen met hars. Voor het harsen van lichaamsdelen dienen de haren minstens een halve centimeter lang te zijn.

Voor het ontharen van grotere oppervlaktes (benen, rug, ...) maak ik gebruik van een harscassette: Er wordt een flinterdun laagje aangebracht dat door middel van een harsstrip verwijderd wordt. Voor de gevoelige zones gebruik ik filmhars. Deze hecht zich niet aan de huid en droogt uit na 10 sec zodat deze zich makkelijk laat verwijderen.

Lichaamsmassage

Liever een iets meer ontspannende behandeling, kies dan voor een relaxerende been-, rug- of lichaamsmassage. Hierbij maak ik gebruik van Jojobacare producten.

Net als bij de gelaatsverzorging kunnen we ons toespitsen op specifieke klachten zoals cellulitis, zware benen, ... . Ik hoop van harte dat u ervan geniet.